Training (Keuze vrijheid)

Ik heb voor de keuze vrijheid de training time-management gevolgd. De reden dat ik voor deze training heb gekozen is omdat ik niet zo goed ben in plannen dus kan ik dit minpunt ontwikkelen om er beter in te worden. De training werd gegeven door Yvonne. Tijdens deze training hebben we gekeken naar hoe je je tijd het beste kunt indelen. We moesten tijdens deze training een agenda van de week erna opstellen. Voor deze training gebruikte ik zelden mijn agenda maar ik ben door deze training wel gaan inzien hoe makkelijk en overzichtelijk het gebruik van een agenda is. Ook hebben we ons lesrooster toegevoegd aan onze agenda waardoor we niet telkens op de site of app hoeven te kijken maar alles gewoon in de agenda staat.

Voordat ik een agenda gebruikte had ik weleens dat ik een dubbele afspraak op een dag had of dat twee dingen tegelijk moest doen omdat ik niet goed had gepland of het simpelweg was vergeten. Dankzij het gebruik van een agenda is dat tot nu toe nog niet gebeurd en ik moet eerlijk bekennen dat ik het gebruik maken van een agenda super handig vind en het kost bijna geen tijd.

Ik gebruik momenteel een online agenda op mijn telefoon en iedere keer wanneer er een meeting of deadline is zet ik die in mijn agenda en voeg ik ook herinneringen toe zodat ik het niet vergeet.

De bronafbeelding bekijken

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.