Growth Hacking

Deze skill bestond uit 2 lessen en tijdens deze 2 lessen is er gekeken naar wat growth hacking is en wat je er allemaal mee kan. Deze twee lessen duurde beiden 4 uur. Eén les was online en één les was onsite. De eerste les konden we kennismaken over wat growth hacking precies is en wat je er allemaal mee kan. Voor de eerste les had ik geen tot weinig verwachtingen. Na de eerste les heb ik heel veel nieuwe dingen geleerd en kwam ik erachter dat ik nog heel weinig weet over growth hacking maar wel dat het heel belangrijk is en er nog veel mogelijk is op dit gebied en in de toekomst alleen maar belangerijker wordt. Tijdens de laatste les moesten we wat we geleerd hadden toepassen op een bedrijf en daar een presentatie over maken. Tijdens deze presentatie is gekeken naar de website en naar hoe de klant binnen de desbetreffende website zich beweegt. Uit dit onderzoek ontstond een concept dat er voor zorgde dat er klanten meer aankopen zouden doen of langer klant zouden blijven. Wij hadden gekozen om de theorieën en de presentatie te doen voor het bedrijf IKEA.

hieronder is de presentatie van les 2 van Growth Hacking te vinden.

De Feedback is in een online meeting gegeven en is dus geen duidelijk bericht of mail. De aanwezigheid was het belangrijkste tijdens deze lessen en ik ben bij alle lessen aanwezig geweest zowel online als offline. De pitch die door ons groepje werd gehouden werd goed beoordeeld door Tim Leeuwerden.

Ik weet niet of ik de kennis die ik heb op gedaan tijdens deze skill verder ga gebruiken of ontwikkelen maar ik weet wel dat data erg belangrijk is en steeds belangrijker wordt dus dat growth hacking steeds belangrijker gaat worden.

De bronafbeelding bekijken

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.