Beleggen en Crypto

Deze skill bestond uit 4 sessies en deze sessies werden verzorgt door Bas van den Hurk. In deze sessies werd telkens een ander onderwerp over crypto of beleggen aan het daglicht gebracht. Ter voorbereiding van deze lessen moesten we podcasts luisteren en aan het eind van de les kregen we casussen die we thuis moesten maken. Tijdens de eerste les was het de bedoeling om een duidelijk overzicht te maken van je persoonlijke inkomen en uitgaven om te kijken of jij geld had om te investeren.

Zoals al eerder aangegeven was deze skill mijn favoriet en zou ik mijn kennis hier graag in praktijk mee willen brengen. Ik was voor deze skill al bezig met beleggen maar deze skill heeft dit interesse alleen maar versterkt. Buiten de lessen om heb ik ook vragen gesteld aan Bas van den Hurk voor tips of informatie over crypto en beleggen omdat het duidelijk was dat hij hier veel verstand van had. Echter gaf hij wel altijd aan dat het geen advies was maar door al zijn informatie is mijn kennis en crypto portefeuille versterkt en verbeterd. De opdrachten die ik tijdens deze lessen heb gemaakt zijn hieronder toegevoegd.

Ik heb veel geleerd tijdens deze skill en met deze kennis kan ik verder ontwikkelen op het gebied van beleggen. Ik zal deze kennis in de verder toekomst nog vaker gaan gebruiken en vond dit persoonlijk de leukste skill.

De bronafbeelding bekijken

Beoordeling van Hurk, Bas B. van den:

Dank voor je deelname aan DMS Beleggen en Crypto.  

Ik heb je beoordeeld met een: uitstekend. Mede door je opdrachten en de uitwerking ervan.

Heel veel succes de komende periode! 

Opdrachten Belggen en Crypto:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.